Om bokabandet.nu

Jag läste ett blogginlägg för en tid sedan där författaren – jag kommer inte ihåg var jag läste det nu tyvärr – listade en mängd saker man kunde och kan göra med WordPress. WordPress som verktyg för webben är helt enastående, och vad du än har för idé så finns det säkert redan ett plugin för den – finns det inte så finns det hur många duktiga utvecklare som helst som står redo att förverkliga din vision!

Hur som helst, en sak man kunde göra var ett ”företagsregister”, hmmm, tänkte jag, intressant, vad kan man mer göra…? Jag läste vidare och artikeln länkade till två olika tillägg, båda trevliga på sitt sätt med möjligheter och begränsningar. Jag provade dessa tillägg på lite olika sidor, och det blev lite som att öppna en damm…!

Boka Bandet – platsen för coverband och trubadurer

…bland annat. BokaBandet.nu ”kom till mig”, domänen låg rätt i munnen och att låta banden registrera sig själva kändes som en bra idé.

Tanken är att de band som vill köper en plats i katalogen, med extra exponering om så önskas, och trafik drivs via sociala medier och annonseringar.

Jag vill också slå ett slag för att faktiskt lägga pengarna på att boka ett band eller annan live-akt till sin fest eller jubileum. Det ger en känsla och en atmosfär som lever kvar hos gästerna länge efter evenemanget ägt rum – tro mig! Dessutom har du all möjlighet i världen att få lite extra hjälp med till exempel musik-quizen, allt för att ditt evenemang ska bli så lyckat som möjligt!

Jag använde själv ett band på min 40-årsfest, de gjorde en quiz som var en perfekt avrundning på middagen och ledde in till ”dansen”. Flera månader efteråt kom folk fram, och javisst, de tackade för festen, men avslutade alltid med ”och vilket bra band det var!!!”. Det gjorde intryck!

Musikälskare och hard-core-cure-fan

Det är jag. Veronika Berg heter jag och jag driver Hemsideverkstaden i Mark och det är jag som har byggt och driver sidan. Till min hjälp har jag några klippor som hjälper mig med sociala medier och SEO / SEM, jag hoppas kunna presentera hela teamet lite närmare längre fram.

Till sist…

…hoppas jag att du provar att låta ett live-band förgylla ditt evenemang. Gästerna/kunderna/personalen kommer att få ett oförglömligt minne!